191 kcal

• Frukost: 2 koppar te 4 kcal
Lunch: En skiva fulkornsbröd 59 kcal
Middag: Lite kyckling, 1,5 små potatisar, sallad  64+49+15=128 kcal

SUMMA: 191 kcal


Surprise, surprise!

Nu kom min mamma nyss hem från jobbet och hon hade köpt med en efterrätt (chokladboll) till mig. Gud vad jag hatar när hon gör så, köper massa sötsaker till mig när jag inte ens bett om det. Men nu har hon köpt den iallafall, hon kan ju dock glömma att jag tänker äta den. Men för att inte såra henne tänker jag efter maten ta in den på mitt rum och "äta" den här. I verkligheten kommer den åka ut genom fönstret eller ner i soptunnan.

Mirakel

Jag är trött. Jag har huvudvärk. Jag har ångest för maten / drickan igår.

Men! När jag vägde mig precis, hade jag varken gått upp eller ner.
Det är ju alltid något.

FEST!

Kvällen urartade från tjejkväll till tjejfest. Sitter här och är dragen som ett as. Vill inte ens fundera på hur många kalorier jag har fått i mig. Inte bara genom drickan. Nejnej utan jag har även tryckt i mig godis, ananas och en cheeseburgare. Just nu är jag för full för att bry mig, men imorgon kommer jag ha ångest så det skriker omd et!! Fyfan vad jag är äcklig. Imorgn måste jag träöna också.  Fan vad jag hatar fylla, det blir alltid så jävla mycket kalorier alltid. DAMN.

HOppas ni lyckats bättre än jag denna fredag kväll.

Hjälp!?

Dagen har gått bra, har fortfarande bara ätit frukosten imorse (38 kcal). Kommer dock inte vara hemma själv som jag planerat utan jag ska träffa några vänner istället. Nu är problemet att vi köpt hem massa frukt, framför allt ananas.. Och nu såg jag hur jävla mycket kalorier det är i ananas :/ Får försöka äta så lite som möjligt.. Dock är det svårt när vi har ungefär en ananas per person..
 (1 ananas = ca 483 kcal) :O

Någon som har något tips på hur jag ska göra för att slippa äta så mycket?


Trettionde

Fan vad taggad jag känner mig idag. Har precis ätit lite frukost, en knäckemacka och en kopp te = 38 kcal. Lunchen i skolan skippar jag och ikväll ska jag vara hemma själv så jag skulle "fixa mat" själv :)

Jag svarar

josssss om Failure:
Hjälp mej! jag måste gå ner! men hur ska jag äta? ka du ge mej tips på hur ja ska äta i en vecka eller på en dag ellern nåt........vore taacksam för svar! härlig blogg! (du é min lifesaver!!)


Svar: Den friska delen av mig själv säger att du ska äta nyttigt och motionera regelbundet. Men ätstörnings-jag säger sluta ät helt. Men jag vill inte uppmuntra dig till att göra det, har du väl börjat kommer du med största sannolikhet sluta i skiten. Och tro mig när jag säger att DET ÄR ETT HELVETE! Så några tips kan jag tyvärr inte ge.

Failure

Jag failade precis. Mamma hade köpt hem ballerina kex och jag tror jag hann trycka i mig ungefär fem-sex stycken innan jag insåg vad jag sysslade med. Nu kommer jag knappt våga väga mig imorgon. Men som sagt imorgon, imorgon! Jag ska vara stark och se framåt.

Imorgon, en bra dag.

Nu ska jag äta middag, stekt lax med sallad. Det är ganska bra ändå, för det lätt att smussla undan lax. Hatar när de ska göra massa gryter och shit, då är dels svårt att smyga undan maten och dels är det svårare att räkna kalorier. Men som sagt lax idag. Imorgon är jag hemma själv, det är bra. Om det blir någon middag överhuvudtaget kan jag göra precis vad jag vill, hur kalorisnålt som helst. Alltid lika skönt. Sen ska jag träna imorgon också. Imorgon kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Bara siffrorna på vågen minskar också så. Jag är taggad.


1 kilo i veckan

Jag har nu bestämt mig att ändra lite på mitt mål. Eller inte själva målet egentligen, bara vägen att nå dit. Jag ska ta det sakta men säkert, ett kilo i veckan låter bra. Helst mer såklart. Men minst ett kilo i veckan ska jag gå ner. Jag har också bestämt att jag ska äta max 500 kcal om dagen. MAX!

Och förövrigt är jag supertaggad nu för tiden, idag har jag bara ätit 1 knäckemacka och druckit en kopp te. Det innebär ca 38 kalorier.

254 kcal

• Frukost: en knäckemacka,& en äggvita 36+14=50 kcal

Middag: en liten potatis, 5 gurkskivor & 3 morotsskivor 32+5+6=43 kcal

Övrigt: en kanelbulle :( 161 kcal


SUMMA:
254 kcal

Kanelbullen var grymt onödig, jag vet! Men de praktiskt taget tvingade i mig den. Jag skulle nog kunna stå emot lite till, men ja.. Gick även en promenad i rask takt innan. 35 minuter = minus 103 kcal.


  

Promenad

Nu ska jag ut och gå en runda på ungefär en halv timme / trekvart nånting i rask takt. Bränna lite kalorier. Det var ju faktiskt ett tag sen jag var på gymmet nu. Och jag kan inte sticka dit idag eftersom mamma tror att jag är sjuk. Och då får jag inte träna. Men lite "frisk luft" behövs ju när man är sjuk sägs det. Hehe. Så nu ska jag promenera!

Distrahera dig själv!

Nu kom jag på att jag kan tipsa om saker man kan göra för att distrahera sig själv från att äta, detta var mitt problem igår när jag var hemma själv. Jag kände hela tiden sug efter någonting, men jag höll mig upptagen och gjorde saker så jag glömde bort det.  


- Träna
- Städa
- Gå ut och gå
- Möblera om
- Fixa en matdagbok eller thinspiration bok
- Duscha
- Sov
- Träffa en kompis
- Kolla på film


 


Tips

Fick en kommentar om att ni vill läsa lite mer tips och sådär så det kan jag väl försöka bättra på. Men jag vill dock inte uppmuntra någon att svälta sig själva eller ta efter dessa tips. Så nu fick jag det sagt också. Kommer väl något tips framåt dagen då, ska bara komma på vad jag ska tipsa om. Hehe.

Har precis gått upp, ska väga mig  nu och sedan äta något litet till frukost. Är hemma från skolan idag också.

Mat dagbok

Det blev inte sådär överdrivet mycket uppdatering fastän jag varit hemma idag. Iallafall så åt vi precis middag, det blev wok med kyckling och salsa sås. Om jag skrapade bort såsen och struntade i kyckligen kunde jag faktiskt äta utan ångest (iallafall har den inte kommit än så länge) för hör och häpna 100 gram wok innehåller bara 29 kcal.

Frukost: en knäckemacka 35 kcal
Middag: wok ca 29 kcal
Övrigt: en knäckemacka 35 kcal

SUMMA: 101 kcal

Förövrigt så gjorde jag en ny kategori "mat-dagbok". I inläggen i denna kategori kommer stå som ovan, vad jag ätit, när jag ätit det och hur många kalorier det innehåller. Om jag gör planering i förväg kommer jag kanske lägga in det också.

Frukost:

• 1 knäckemacka med örtsalt, 35 kcal

Förövrigt händer inte mycket alls.

Måste äta

Jag måste snart äta lite "frukost". Har fortfarande inte gjort det och jag känner hur svag jag är. Orkar knappt trycka på tangenterna. Det är vad som händer med mig om jag inte äter något på morgonen. Så jag ska försöka äta ett knäckebröd nu. Men ångesten från helgen finns fortfarande kvar. Men som sagt ett knäckenbröd. (=35 kcal)


Tjugosjunde

God morgon på er. Först och främst vill jag jag tacka K för kommentaren nedan. Jag har fått några anonyma kommentarer då och då om hur dum i huvudet jag är och att jag borde äta nyttigt och träna för att gå ner i vikt. Och för det första så är det ingen som tvingar er att läsa min blogg och för det andra så VET JAG DET! ni behöver inte trycka in det i ansiktet på mig. Nu är det bara så att jag kan inte äta utan att få ångest hur jag än gör. Det går inte.

Så till dagen, är hemma från  skolan. Orkade inte gå så jag sket i det. Har inte ätit något än, men klockan är ju bara tio. Ska äta lite frukost snart hade jag tänkt, det får nog bli 1 äggvita och 1 eller 2 knäckebröd. Utan frukost blir jag så sur och hängig hela dagen.

Det kommer nog bli en hel del uppdateringar idag eftersom jag inte har något bättre för mig.

354 kcal

Ångesten har fortfarande inte lagt sig men kalori-intaget idag slutade på 354 kcal och då är jättefrukosten inräknad. Ikväll ska jag inte göra mycket alls, ska försöka lägga mig i tid..

Jobbig helg.

Oj var uppe i 30 läsare härromdagen. Alltid kul att se att det är någon som läser. Tänkte berätta lite om min misslyckade helg.

Har varit väg hos en av mina bästa vänner i helgen och vi pratade en massa och jag fick reda på att hon också haft en period där hon var besatt av kalorier men att det började försvinna och att hon inte ville hamna för långt ner. Tyvärr blev det så att jag avslöjade en hel del, dock varken bloggen eller hur pass "bra" (dåligt för er utan äs) jag äter. Iallafall pratade vi jättemycket och min ångest försvann ett tag, jag åt stor frukost (2 dagar), wok till middag och jag åt glass och godis. Och det gick bra hela dagen/kvällen/natten faktiskt (ingen ångest) pga av en stöttande vän. Men nu sitter jag här ensam och ångesten kryper fram. Eller snarare springer, jag förstår inte hur jag kunde vara så korkad. Jag kommer säkert inte kunna sova på hela natten, jag kommer bara ligga och tänka på alla äckliga kalorier jag fått i mig. Jag måste träna. Och ta tag i mig själv.

Långt inlägg, jag vet. Hoppas ni orkade läsa. Nu ska jag träna och vi hörs säkert senare idag.

Pointless

 

Jag har inte mycket alls att skriva faktiskt. Varför jag skriver överhuvudtaget just nu har jag ingen aning om. Känner mig allmänt förvirrad och hade gärna sovit några hundra år som törnrosa, för det var väl törnrosa?
 
Tänk om man kunde delete:a allt med ett knapp-tryck precis som på datorn, vad lätt allting hade varit då. Fast det hade varit ännu bättre om jag slutade vara en sån bitch så att jag inte behöver trycka på delete knappen.

För övrigt så har dagen gått bra:
Frukost: ca 90 kcal

Annars inget. Men det är snart mat och då får jag väl äta lite. Skulle ha någon kyckling gryta tror jag. Får peta ner några kyckling bitar för syns skull. Egentligen mår jag bara illa.




















Fråga

Börjar dagen med en fråga som jag fick igår:

Vad äter du till frukost?

Svar: Jag brukar äta 2  knäckebröd och dricka en kopp te!

145 kcal

Nu har jag ätit min soppa och blev ovanligt mätt.. hatar den känslan men förhoppningsvis försvinner det snart. Nu är dagens kalori-intag uppe i 145 (frukost 80 + soppa 65) Känner mig nöjd med min insats måste jag säga.

Nu är det dags för film, ska se speak som jag läste om här :) så jag hoppas den är bra.


Ensam hemma.

Dagen har gått bra, har fortfarande bara ätit frukost och ska äta min soppa på 65 kcal senare. Kanske blir något litet mer, någon frukt eller sådär.

Sen ska jag kolla på film hela kvällen, myspys! Funderar på att gå ut och gå en runda senare.. Måste ändå slänga kycklingen som skulle varit min middag.. Får se hur det blir. Jag kommer säkerligen uppdatera ganska mycket ikväll eftersom jag inte har mycket alls att göra.


Tjugotredje

Idag har jag sån jävla tur att jag ska vara hemma själv från klockan fyra i eftermiddag, det betyder att jag kan skippa middagen helt. Eller i värsta fall äta en soppa på 65 kcal.. Ingen som tvingar i mig mat, ingen som kollar mig och ingen som tjatar. Fan vad skönt.

Duktig

Måste säga att jag känner mig ganska duktig idag, har fortfarande ett kalori intag på 105 och det betyder att jag inte ätit något sen frukost! Har blivit lite träning också:


Skol-idrott: ca 133 kcal

Cykel fram och tillbaka från skolan: ca 49 kcal

SUMMA: - 182 kcal

Så idag känner jag mig ganska stark, iallafall i psyket. Den fysiska delen är fortfarande dålig: yr, fryser, trött..


Tjugoandra

Godmorgon, mår mycket bättre idag vilket är jävligt skönt. Hatar att må sådära. Iallafall, har ätit frukost på 105 kcal idag. Sen har vi idrott idag också, vilket är sjukt bra för det är lite gratis träning så att säga haha. Annars händer inte fasligt mycket och jag har lite dålig inspiration vilket leder till inlägg som ser precis likadana ut hehe.

Så vad vill ni läsa mer om?


Usch

Har mått jättedåligt hela dagen. Är jättetrött, fryser, har ont i huvudet, det svartnar framför ögonen hela tiden och jag är yr konstant. Jag åt en apelsin. Jag är inte lika yr och det svartnar inte lika länge. Och jag är uppe i 203 kcal. Längtar tills klockan blir tillräckligt mycket för att kunna gå och lägga mig.

Frukost = 133 kcal

Blev mer frukost än väntat idag eftersom familjen var hemma imorse, vilket händer typ aldrig. Iallafall så tvingade dom i mig mer frukost än jag brukar äta och det slutade på 133 kcal :( Som tur är så är frukosten lättast för mig att äta utan att få ångest eftersom jag vet att jag förbränner det under dagen. Men iallafall. Äckligt.

Idag ska jag träna, efter skolan ska jag köra lite crosstrainer och löpband.

Dagens

Jag gav efter för glass och dagens kcal-intag slutade därför på ca 600 kcal (!) Så jävla onödigt. Varför!? Det var ju inte ens gott och resulterade bara i illamående, ångest och ett alldeles för högt kcal intag :(

Och imorgon ska jag väga mig :( ..



Tjugonde

Idag har det gått ganska bra faktiskt, har ätit frukost (två knäckebröd) och lunch (två knäckebröd).. varierande som fan, jag vet, haha. Detta slutar med att jag är uppe i 122 kcal än så länge. Brukar dock inte äta någonting mer än frukost och middag så just nu känner jag verkligen inte av hungern men jag måste äta ändå. Med förälrar. Usch.

Jaja jag äter så lite som möjligt som vanligt och spottar ut en del!

Spy

Jag spydde upp middagen innan. Varför? Jag vet ju att kroppen hinner ta upp kalorierna iallafall.. Men jag kände mig bara så äcklig. Fan.

Fråga

Hur lång är du?

Svar: Jag är ungefär 1.70 cm lång!

Tvångsmatad.

Jag hatar mina föräldrar just nu, varenda kväll vi ska äta så känner jag mig bevakad och utglodd. Varenda gång får jag höra hur lite jag äter. Härromdagen sa dom till och med rakt ut:
- Har du anorexia eller något? Du äter så lite så man börjar ju undra..

Jag hatar dessa vakande ögonen och jag hatar hur jag måste tvinga i mig maten för annars tvångsmatar dom mig. Vad är deras problem? Kan dom inte bara låta mig vara ifred. Jag väger ju inte ens lite. Jag väger ju förfan 57 kg! 57 kg fett dallrar runt mina lår och mage, fattar dom inte att det äckliga överflödsfettet måste bort?

Kom och tänka på detta nu eftersom jag nyss frågade när vi skulle äta och fick svaret:
- Om en halvtimme, kan du äta en normal portion idag!? Så vi slipper tjata.

JAG ORKAR INTE MED DOM!


Nittonde

Har varit dålig på att skriva igen. Men jag har ingen ork. Hej på er iallafall. Idag har gått ganska bra, har fått i mig frukost på ca 100 kcal.

Helgen har gått mindre bra. Men tränade igår iallafall: crosstrainer 30 min (ca: - 200 kcal) och sen styrka ca 30 minuter (ca: - 98 kcal)

Men det var igår. Idag har jag bara cyklat till och från skolan (ca: - 61 kcal). Men samtidigt har jag varit ganska duktig med maten! Jag lovar att jag bli duktigare med bloggen också!

Sjuttonde

Har inte skrivit på ett tag, har helt enkelt inte haft lust. Iallafall så vägde jag mig igår och vågen visade 6 hg ner på bara en dag. Det kändes bra. Jag kommer närmre och närmre mitt delmål 55 kg. Just nu väger jag 57,5 kg. Men som sagt, det går nedåt och det är bra. Nu är jag taggad. Jag kan klara av det här!


Under 300 kcal

Det går ganska bra idag också faktiskt. Har bara ätit frukost och lite middag vilket slutar på ungefär 247 kcal. Det betyder att jag ligger under 300 kcal vilket jag försöker sträva efter varje dag. Har även tränat lite idag:

Skol idrott: ca 167 kcal
Cykel till och från skolan: ca 49 kcal
SUMMA: - 216 kcal




Femtonde

Har precis ätit frukost, ca 1,5 dl filmjölk + 1 kopp te (= 69 kcal) Har bestämt att inte äta mer än det och soppa idag med. I värsta fall en frukt efter idrotten så att jag inte svimmar eller något sådant dumt.

Update

Kollade upp hur mycket kcal det var i soppan nu och det var inte 75 som jag trodde utan det var 65! Kanon. Så om jag lyckas uppnå mitt mål och inte äta mer än frukost och soppan så kommer dagens kcal intag sluta på 65 + 75 = 140 kcal!

Det går bra nu

Har bara ätit frukost idag. Två knäckemackor och en halv tomat (=66 kcal) Som jag skrev igår ska jag inte äta mer än det och soppa ikväll (=75 kcal, tror jag. Får kolla det närmare sen)  

Det blev dock ingen träning tyvärr, kanske sticker till gymmet ikväll.. annars blir det lite egen träning på rummet! Jag är nöjd med min insats idag för omväxlings skull!


Fortsätta kampen!

Jag mår verkligen inte bra nu så ni får ursäkta om det blir lite arga inlägg ikväll. Ska försöka att inte ta ut det över bloggen.

För att "gottgöra" idag har jag bestämt att inte äta mer än frukost och en varma koppen imorgon. Vilket blir ungefär 150 kcal. Sen ska jag träna också. Kanske mitt bakslag kan leda till mer diciplin i framtiden så jag slipper känna så som jag gör nu. Jag ska kämpa. Jag ska bli smal. Och siffrorna på vågen ska bli mindre.

Trettonde

Dagen gick bra fram tills för en stund sen, hade bara fått i mig frukost: två knäckebröd och en tomat (=71 kcal) Sen fick jag hjärnsläpp och gick in och köpte godis. För 20 kr. Tryckte i mig ungefär hälften innan jag insåg vad jag höll på med. Ångest ikväll också då alltså. HELVETE! Jag måste bli starkare.

Nu är det självklart dags för äckel-mat också och det går inte att slippa idag heller. Får äta så lite som möjligt. Men imorgon ska jag till tandläkaren så då kan jag skylla på tandvärk! Har "tränat" lite idag, cyklat till och från skolan (= - 74 kcal)  Får köra lite egen träning på rummet efter maten.

Känner för att spy av det äckliga godiset, men här är massa folk hemma så det är inget alternativ. Det är ju bra på ett sätt eftersom jag verkligen inte vill spy. Innan jag spydde upp maten igår hade jag ångest för att jag ätit, efter jag spytt upp maten igår hade jag ångest för att jag spytt. Spelar ju förfan ingen roll vad jag gör, ångesten ligger och gnager i mig hela tiden ändå!

Jag skulle aldrig ätit det jävla godiset. Fan fan fan.
Blev ett långt inlägg nu, hoppas ni orkade läsa ändå.

Fan!!

Självklart skulle dom ha äcklig ungspannkaka till middag också. Och hur jag än jag gjorde fick jag inte slippa middagen: "Du börjar bli så mager, du äter ju som en höna" Jag åt dock väldigt, väldigt lite. Men mitt gick mål i stöpet iallafall. ÅNGEST! Kcal intaget ligger nu på 220. Om jag nu räknat rätt. Som sagt är det svårt att uppskatta utan våg. Men nu ska jag fanimej inte äta mer ikväll så hamnar jag iallafall under 300 kcal.

Frukost: 2 knäckemackor & te 72+2 = 74 kcal
Lunch: 2 smörgåsrån 25 kcal
Middag: Ungspannkaka ca. 121 kcal

Tolfte

Igår slutade statistiken med hela 24 läsare, kul att det ökar så mycket.. Hej på er! Ska till skolan snart, mamma sover fortfarande vilket gjorde att jag inte behövde något tjat om frukost men jag fick i mig en kopp te och två knäckemackor. Jag vet att jag blir så okoncentrerad i skolan om jag inte äter något på morgonen, så jag tryckte i mig lite (74 kcal)

Målet idag är under 200 kcal!

283 kcal

Dagens kcal intag: 283 (klarade målet)
Dagens träning: -298 kcal


Ny kategori: Frågor

Eftersom jag satt och gjorde några nya kategorier innan så tänkte jag att jag lika bra kan ha en som heter "Frågor" också. Här lägger jag upp frågor som jag tror fler kan undra över och självklart ett svar!

Fråga: Är det du på bilderna?

Svar: Nej det är tyvärr inte jag.. Om det kommer upp någon bild på mig så kommer jag skriva det. Men jag kan lova att ni aldrig får se mitt ansikte eftersom jag valt att vara anonym.

Workout

Löpband ca 25 minuter - 102 kcal
Styrketräning ca 60 minuter - 196 kcal
SUMMA: 298 kcal

Åt även en banan efter träningen så dagens kcal intag är uppe i 174. Men mitt mål idag var ju under 300 så det ska jag nog klara. Övertalade mamma att ha kycklingsallad till middag med, kycklingen kan man undvika lätt i sallad eftersom ingen tänker på om där är kyckling och resten av salladen är inte så farlig. Kan ju försöka undvika de soltorkade tomaterna också, sjukt mycket kcal.

Tänkte göra lite nya katergorier, kan ju vara kul. Bland annat en "Träning" och kanske "Dagens kcal intag" haha min variant av "Dagens outfit" :)


Elfte

Har precis fått i mig lite frukost. Två knäckemackor, en halv äggvita och en kopp te (=81 kcal) Och nu ska jag snart sticka iväg och träna.

Idag är mitt mål att komma under 300 kcal! Det hade varit sjukt bra med tanke på den äckliga kanelbullen igår! Har fortfarande ångest för det.

Jaja, träning var det!

Ny ökning!

Oj, nytt besöksrekord igen. Från 14 till 18!  Inte för att 18 är sådär jättemånga läsare. Men det är ju ändå kul. Nu blev jag faktiskt på lite bättre humör tro det eller ej. Jag hatar dessa humör svängningar. Hade/har ju inte ens något att vara särskilt arg på men ilskan tog över och vips så är den borta lika snabbt igen. Märkligt.

Nu ska jag läsa lite bloggar, funderade på att lägga mig ett tag men är inte trött egentligen och vill sova länge imorgon så att jag slipper äta frukost med mamma.

Mood: Angry

Fråga mig inte varför men jag är på sjukt dåligt humör nu. Känns som om jag skulle kunna slå något i bitar.  Tid att sova snart. Fan vad patetisk jag är, lägger mig nio på en lördag. Men jag vill bara dra täcket över huvudet och försvinna.

301 kcal

Nu har jag ätit middag. Pytte lite kyckling och sallad, använde tricket med ha-kvar-maten-i-munnen-gå-på-toa-spotta-ut-det nästan precis när vi satt oss, så då lyckades jag slänga två bitar kyckling och sen åt jag väl två ungefär.

Eftersom vi inte har någon våg vet jag inte hur mycket kyckling jag fick i mig och därför vet jag heller inte kcal intaget. Sjukt jävla irriterande. Får se om man kan hitta nån billig våg nånstans, isåfall ska jag fanimej köpa en..

Usch magen känns helt svullen och äcklig..

Dagens kcal intag:
ca 301 kcal.

Tionde

Skulle iväg imorse och försov mig, vilket var kanon för det gjorde att mamma inte kunde tjata om frukost. Jag fick i mig två knäckemackor med örtsalt på och sen hann jag inte äta mer. Annars ska hon alltid tvinga i mig kokta ägg och gud vet allt. Men iallafall slutade frukosten på 72 kcal.

Dock fick jag ett litet bakslag när vi var iväg. Tryckte i mig en kanelbulle (=161 kcal)! Ångrar det som fan och ångesten vill inte försvinna. Till middag blir det kycklingfilé och sallad, funkar hyfsat eftersom kyckling är relativt lätt att gömma undan. Övertalade mamma till kyckling istället för nån rinnig gryta med fläskfilé i. Enligt hälsovakten innehåller 100 g kycklingfilé 107 kcal. Men på påsen står det 90 kcal. Så jag rättar mig efter påsen, det skiljer ju från kyckling till kyckling.

Så änsålänge är kcal intaget uppe i 233. Jävla kanelbulle.

PS. Jag hatar att vi inte har någon matvåg.


ÄS

Fick en fråga om jag verkligen ville förutspråka det här med att inte äta och hur man slipper det. Tänkte att jag kunde skriva det inför alla:

Jag vill verkligen inte få någon att sluta äta, absolut inte. Jag vill bara ge tips till andra pro ana / ana. Jag vet hur bra jag tycker det är att läsa bloggar och få olika tips, därför tänkte jag dela med mig av mina egna.

Jag har ingen aning om vilka som läser min blogg men jag hoppas att det är folk med äs som kan förstå och som uppskattar tipsen.

Fan

Hetsat. Spytt. Äcklig.

No no no.

Det känns om om chokladet ligger och stirrar på mig med ett hånfullt leende! Gah jag blir galen. Tänkte prova tipset med ägg som jag fick av beautypain igår :)

Känner att hetsen är nära idag med, jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Men det är svårt att stå emot ibland och jag vet att om jag tar minsta lilla bit slutar det  hets. Jag är iallafall hemma själv ikväll, då kan jag använda fingrarna i halsen + toaletten om det är nödvändigt. Men jag vill inte spy, vill inte, vill inte.

JAG VILL INTE HETSA! JAG SKA INTE HETSA!

M Å S T E VARA STARK NU!


Träning.

Nu är jag hemma från gymmet, körde bara kondition idag. Jag vill inte få för stora muskler haha. Måste säg att jag är nöjd med min insats:

Sprang ca 8 km/h i 35-40 min - 212 kcal
Crosstrainer i 15 min - 81 kcal
SAMMANLAGT: 294 kcal
(enligt hälsovakten, som jag länkat tidigare)

Matintaget landade slutligen på 328 kcal.

Fan fan fan.

Mamma kommer snart hem. Maten är klar. Jag vill inte äta. Mitt kcal intag kommer överstiga 300. Om man inte räknar bort träningen. Isåfall kommer det nog ligga på under 200. Men ändå. 300 fucking äckliga kcal. Jävla tur jag kunde behärska mig och inte proppade i mig det äckliga chockladet.

Om det är någon mer pro-ana eller ana som läser: hur brukar ni göra? brukar ni räkna bort kcal som ni tränat bort i ert  intag?

Jag gör det ibland, men det känns ändå fel, jag menar jag har ju faktiskt ÄTIT 300 kcal, även om jag tränar..

För att komma över sötsug?

åååh jag är så sugen på något sött så jag håller på att dö.. Hittade choklad här hemma och hetsen var nära. När jag insåg att 100 g marabou innehåller över 500 kcal(!) lade jag in chokladen i skafferiet igen. Men något måste jag göra åt det, jag blir nästan aldrig sötsugen men idag.. ja då jävlar..

Ska iallafall gå och göra lite te nu, kanske det hjälper.
Om ni har några tips så kommentera!


Ingen lunch

Jag kunde slippa lunchen helt och hållet :) Gick hem istället eftersom vi hade lång lunch. Lättare att låta bli här hemma eftersom man slipper se all äcklig mat.

Sen har vi idrott, vilket innebär träning och det är asbra. Ikväll blir det lite träning också, ska till gymmet då nämligen.


Jävla frukost

Nu ska jag snart gå till skolan, första dagen efter lovet. Känns väl sådär. När jag vaknade var jag inte alls hungrig och jag känner mig taggad till tusen idag. Jag var tvungen att äta lite frukost eftersom mamma var hemma :( Det blev en kopp te, en knäckemacka och ett ägg (= 125 kcal). Det känns hemskt eftersom jag inte ens var hungrig, det var bara helt jävla onödigt. Men med en mamma som stirrar som en som en hök så var det inte mycket annat att göra tyvärr.. Jag skippar lunchen helt som vanligt och äter knappt någon middag istället.. Så kanske jag iallafall kan komma under 200 kcal. Men sen ska jag träna också, så då förbränner jag lite kcal. Det är bra.


130 kcal

Jag lyckades hoppa över middagen! Men åt två knäckemackor. Så dagens kcal intag slutade på 130. När jag ser det skäms jag för de där knäckemackorna. Jag kunde lika gärna låtit bli. Men jag ska inte hänga läpp för det. Jag tränade ju faktiskt imorse!

Nu ska jag nog gå och lägga mig, hade tänkt sitta uppe och kolla på det anorexia programet på 4an klockan 22:40. Men det är ju faktiskt skola imorgon och jag känner mig helt slut i kroppen. Lika bra att få lite sömn.

Förresten kul att läsarantalet ökat så mycket från 3 till 14 läsare på en dag. Inte illa. Hej på er!

Water..

Nu har jag klunkat en liter vatten och druckit en kopp te. Det hjälpte så in i helvete, känns som om jag ätit hur mycket som helst fastän dagens kcal intag ligger på under 100 :) Hungern kommer väl att komma tillbaka om några timmar, men då är det ändå dags att sova sen är det en ny dag!

..it always does the trick.

Weak

Jag måste hålla mig upptagen nu. Dagen har gått så bra, jag får inte äta middag. Men hungern vänder och vrider i magen på mig. Pastan som är meningen att vara middag innehåller över 200 kcal. Alldeles för mycket.  Idag får jag inte ge efter, jag är hemma själv och allt. Mamma sa att jag kunde äta innan hon kom. Det är perfekt. Ingen som kan kolla mig. Jag får inte ge upp. Jag ska inte ge upp.

Nu ska jag gå och klunka vatten, göra en kopp te och efter det kommer jag förhoppningsvis känna mig mätt. Sen ska jag passa på att kolla lite thinspo också. Det hjälper nog, det brukar det göra.

There'll be beauty from pain.

Idag har jag faktiskt varit duktig. Har änsålänge bara druckit en kopp te, en liter vatten och ätit några sallads blad! Har också hunnit gå en runda på en timme. I snabbt tempo.

Det hjälper verkligen att vara hemma själv om dagarna. Skönt att mamma jobbar så länge. Då är det bara middagen hon tjatar om. Men eftersom jag varit själv hela dagen kan jag ljuga ihop nästan vad som helst.

Jag är målmedveten just nu, jag vet att jag har styrkan att klara det här!!

Thinspo video

Förövrigt är den andra låten i videon (3:00) sjukt bra.
Eels - My beloved monster.

My beloved monster and me, we go everywhere together..

Thinspiration:

   
  

För att slippa äta..

Jag fick utstå en måltid med familjen igen. Vafan ska dom tvinga en att sitta där för!? Iallafall gick det ganska bra, åt sallad och spottade ut det mesta av laxen.

Jag lovade ju lite tips att ta till när familjen är hemma:
*
 Spotta ut  mat i en servett du har bredvid dig. Dock bara lite åt gången, annars syns det.
* Håll kvar maten i munnen, gå på toa. Spotta ut maten. (En av mina favoriter)
* Ät på ditt rum, släng maten. Dock inte allt, lämna kvar lite och gör så att det ser ut som om du ätit.
* Säg att har ont i magen  /tandvärk / känner dig dålig..
* Säg att du åt hos en kompis eller på stan.

Några av många sätt att slippa äta.. Det är lättare än vad man tror.


Gym.

Nu ska jag iväg till gymmet och det ska bli så jävla skönt. Ska bränna kalorier så det står härliga till. Det är ett måste eftersom mamma är hemma idag.. Då är det svårt att inte äta, kommer vara tvungen att äta lite middag. Jag vet att vi ska äta lax och sallad. Laxen borde jag kunna undvika med hjälp av servett eller hålla kvar det i munnen, gå på toa och  sedan spola ner laxen i toastolen.. I värsta fall får jag äta lite lax. Och sallad är inte så farligt. Nej nu ska jag jävlar i träna. 

Kommer lite tips om hur man undviker maten när någon är hemma senare idag.

Räkna kalorier.

Tänkte tipsa om en bra kaloriräknare på internet: här! 

Problemet är att det kostar, men jag brukar använda mig av demoversionen som fungerar i en vecka och sen registrera om mig och så få en vecka till.. Och så håller det på. Lite krångligt kanske, men jag slipper betala och sidan är verkligen kanon bra! :)


Skinn och ben.

Datorn har inte fungerat som den brukat. Därför har jag inte bloggat på länge. Det böjar gå bra nu igen, när julen är över :) det är skönt och det känns bra att äntligen få lite kontroll igen!

Fick en kommentar av en tjej som hoppades att jag inte bara var skinn och ben. Grejen är att jag vill vara bara skinn och ben. Det är vad jag kämpar för. Skinn och ben.





RSS 2.0