I'm sorry

Har inte bloggat på hela julen. Ni förstår nog varför. Julen är en jobbig tid, mat hela tiden och överallt. Så ångesten har legat som ett tjockt moln över mig hela julen. Jag ska ta tag i det nu igen, men det är jobbit. Skönt iallafall att julen är över, lättare då. MYCKET lättare.

Mitt mål till nyår gick nog rent åt pipsvängen. Har verkligen inte vågat ställa mig på vågen. Usch. Fet är vad jag är just nu. Men imorgon ska jag nog ta mod till mig och försöka väga mig.. försöka..


Ska också bli bättre på att uppdatera, jag lovar.


Tryin' to maintain but i'm struggling

Jag har varit dålig med bloggen. Jag har helt enkelt inte orkat. Jag var nere på 57 kilo men nu har det gått uppåt igen :( Men jag kämpar på.

It's a thief in the night to come and grab you
It can creep up inside you and consume you
A disease of the mind it can control you!


Fiftyeight

Okej. 58,1kilo visade vågen imorse. Det innebär ca 2 kilo ner på två veckor. Kunde varit bättre. Måste ner till 55 kilo och det är fort.

Iallafall känner jag mig ganska nöjd faktiskt :) Vilket är skönt för omväxlings skull!

Hunger hurts, starving works!

I'm scared

Tydligen fanns datorn till hands nu! Jag har fortfarande inte tagit mod till mig att ställa mig på vågen. Men imorgon bitti lovar jag er att jag ska ställa mig där, och min vikt ska minska minska minska! Så ni får veta imorgon. Jag lovar.

Well well well

Kan ju påpeka att jag inte kommer uppdatera på några dagar.
Datorn där hemma funkar inte.

Finally

Äntligen är den här helgen över. jag sova var det tänkt. Och imorgon är det måndag, ny vecka och nya tag. Ska även hem till pappa (läs: vågen) jag har ångest över det redan. Det har gått så dåligt denna helgen. Helgerna är värst. Så fort jag vet siffrorna själv så får ni veta. Som jag skrev innan: Om det går bra. Om det går dåligt.

Men nu ska jag sova.
Hunger hurts, starving works. BYE!

Sunday, bloody sunday.

Idag ska jag burra ner mig under täcket, ligga där hela dagen och gräma mig för gårdagen. Imorgon är det ny vecka och nya tag som gäller.

Stupid fuckface.

Fan vad ångest jag har. Varför gör jag såhär mot mig själv varenda jävla gång? Masochist eller något. Varför ska jag alltid hitta fel? Kan jag inte bara hålla käft och vara glad för en gångs skull?

Till på köpet så har jag ätit alldeles för mycket idag. Känns som om jag gått upp 10 kilo bara idag.

Jag hatar såna här dagar.

Damn it.

Regret.

























Tip and trix!

Som sagt så är det fest för min del ikväll, jag har lite tips till fest kvällar:

1. Som ni vet innehåller alkohol hur mycket kcal som helst, men alkohol innebär också fylla och illamående. Därför kommer ingen ifrågasätta att du spyr (om inte annat kan du skylla på att du inte vill må dåligt dagen efter)

2. Dansa, dansa, dansa! Då bränner du kcal :)

3. Dagen efter kan du skylla på bakfylla och på så sätt slippa äta eftersom du mår illa, är trött och bara vill sova.

Detta är iallafall saker jag använder mig av när jag festar!
Hunger hurts, starving works! BYE.


Party all night long.

Idag är det fest. Det ska bli kul, men det innebär att ungefär en flaska vin kommer åka ner i min strupe. Kalorier, kalorier, kalorier. FET FET FET!

Skriver mer senare idag, har lite tips jag tänkte dela med mig.
Hunger hurts, starving works! BYE.

This day will be okay

Godmorgon! Känner på mig att det kommer bli en bra dag. Det måste bli en bra dag. Vi hörs när jag kommit hem från skolan.

Hunger hurts, starving works! BYE.

New design.

Sådär. Nu ser bloggen bättre ut! Jag vill bara påpeka en sak till: Jag försöker verkligen inte uppmuntra någon till att inte äta. Jag vill bara kunna dela mina åsikter och idéer till andra PRO-ANA, till dom som förstår vad PRO-ANA innebär att leva med. Kampen, viljan & styrkan!

Hunger hurts, starving works! BYE.

Beauty from pain.

Satt vid datorn och kikade lite thinspiration youtube. Fick ett sug av att skriva av mig så tänkte: "varför inte starta en blogg!?" tänkt och gjort och här sitter jag nu.

Vet inte riktigt vad jag vill skriva egentligen. Iallafall kan jag ju börja med att säga att en snyggare design är påväg. Sen kan jag ju också passa på att påpeka att jag inte vet var detta började. Men nu kan jag inte äta, maten ligger där på tallriken och stirrar på mig och skriker ÄT MIG INTE! DU BLIR FET FET FET FET! Jag vill bara vara smal, maten skiter jag i. PRO ANA. Har inte vägt mig idag så kan inte skriva min nuvarande vikt. Väger mig väl någongång nästa vecka när jag har mod och ork till det. Och tillgång till våg. Det är en fördel vilket jag inte har hos mamma och jag håller på att avlida pågrund av det. MÅSTE VETA OM JAG GJORT NÅGOT FRAMSTEG! Eller tvärtom till min stora förskräckelse. Jag bojkottar mat, knarkar te och skiter i allt annat. Jag vill bara vara smal. 

Det blev en del ändå, det bara rann av mig på någon vänster. Iallafall den här bloggen är väl mest för min egen skull, men också för att fhjälpa andra PRO-ANA och ge dom mitt fulla stöd. Lite tips och idéer kommer väl antagligen också läggas upp här då och då. Och min vikt såklart. När jag väger mig. Om det bra. Om det går dåligt.

Nu ska jag göra en design. Hunger hurts, starving works! BYE.

RSS 2.0