Frågor till er

Nu har jag en liten fråga till er läsare, eller två egentligen:

- varför läser du min blogg?
- har du själv en äs?

hade varit kul att veta :)


Kommentarer
Postat av: Jt

hej, nej jag är inte smal, men jag har äs. jag tycker jag är tjock och vet inte hur jag ska hantera det. för det går ju inte att låta bli att äta helt.det vet ju vem som helst.......men hur f*n ska man äta då? jag räknar kalorier varje dag.................jag äter för mycket, har precis slutat med en hård idrott så jag förbränner inget och jag fortsätter bara gå uppåt samtidigt som jag inte kan kontrollera mitt choklad-behov.även annat sött slinker ner hela tiden. jag vet inte vad jag ska göra..........så ja, jag har väl något som man kan kalla för äs. jag läser din blogg för inspiration om hur jag ska kunna gå ner.....tack för att du finns(!)

2009-02-03 @ 18:37:37
Postat av: C

- jag tycker om din blogg helt enkelt, haha! du skriver intressant & uppdaterar bra, sen peppar du väldigt mycket! du är så duktig så man vill vara minst lika bra själv. :)

- nej, jag anser inte att jag har en ätstörning. visst, jag är väl lite hypad och tänker alltid på vad jag äter & så vidare men ingen ätstörning. :)

2009-02-03 @ 19:11:46
URL: http://piecesofwhat.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej, jag läser din blogg för du ger mig inspiration och så.

ja, har hatt äs i snart 4 år, jag är 47 kg (var 44) och 167 cm, jag får inte/vil inte ha nogon hjälp.

2009-02-03 @ 20:07:57
Postat av: lina

Jag är nästan lite besatt av din blogg! Du verkar så stark och duktig, själv kan jag klara mig bra i några dagar tills jag failar och hetsar, speciellt på helgerna. Även har vi ingen våg här hemma så vikten kan jag inte alls hålla koll på. Jag har själv ingen äs men jag försöker verkligen äta så lite som möjligt, gå ner i vikt och bli smal och vacker. Du inspirerar mig verkligen till att klara det här! Tack för en bra blogg.

2009-02-03 @ 21:30:27
Postat av: ia

Jag läser din blogg ibland. Just nu eftersom jag skriver ett arbete om ondska. Och hur man kan vara ond mot sig själv och då tar jag upp pro-ana. Jag försöker förstå vad som pågår inne i huvudet på människor som utsätter sig själv för svältning och gör permanenta skdor på sin kropp. Jag har fortfarande svårt att förstå, och tycker det är tragiskt...

2009-02-04 @ 10:53:22
URL: http://miias.blogg.se/
Postat av: t

dels så får jag inspiration själv till att inte äta så mycket onyttigt och dels så ärdet spännande.



nej jag har ingen ätstörning

2009-02-04 @ 12:56:35
Postat av: anonym

Gillar din blogg,heh... har anorexi men det är påväg att vända efter en massa år....

2009-02-04 @ 14:15:00
URL: http://blackanonym.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0